Mitä ihmettä? Auto kaahasi moottoritiellä peruuttamalla

Autot Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Ohiossa vilkasta moottoritietä kuvannut liikennekamera on ikuistanut videolle tämän vuoden ällistyttävimmän liikennekäyttäytymisen. Videolla nähdään maastoauto, jonka kuljettaja ajaa pitkän matkan peruuttaen.

Valkoinen maastoauto poistuu ruuhkaiselta U.S. Route 33 -moottoritieltä peruuttaen. Ajoneuvon kuljettaja peruuttaa ajoneuvon moottoritien rampille väärään kulkusuuntaan. Sen jälkeen hän jatkaa matkaa moottoritien ylittävälle sillalle, mutta edelleen ajoneuvon takapuskuri edellä.

Liikennekamera seuraa maastoauton matkaa läheiselle parkkipaikalle saakka. Kukaan ei loukkaantunut peruuttavan ajoneuvon takia. Liikenneviranomaiset ovat kuitenkin ryhtyneet selvittämään, mikä oli kyseisen aivopierun perimmäisenä ideana.