Peltipoliisin uskomaton suoritus Helsingissä – 3 000 kuvaa kahdessa päivässä

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi on viime aikoina aktivoitunut sosiaalisessa medissa merkittävästi aikaisempaa enemmän, ja sen tuloksena verkkoon päätyy ajoittain muun muassa mielenkiintoista kuvamateriaalia niin sanotuista peltipoliiseista. Nyt poliisi on löytänyt peltipoliisille suoranaisen lottovoiton.

Poliisi sijoitti kameran Helsingin Malmilla Kehä I -tiellä kohdalle, jossa nopeusrajoitus laskee 80 kilometristä 60 kilometriin työmaan johdosta. Kamera välähti ensimmäisen vuorokauden aikana huikeat 2.000 kertaa, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmin yhdellä kameralla ja enemmän kuin kaikki Suomen muut peltipoliisit yhteensä samassa ajassa.

– Ensimmäisen vuorokauden aikana yli 2000 välähdystä. Tämä on ennätys jota ei luultavasti tulla koskaan rikkomaan. Voi surkeuksien surkeus. Tuossa nyt vielä punaisena pisteenä missä kamera valvoo, poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja ja ylikomisario Dennis Pasterstein kirjoitti Twitterissä.

Myöhemmin Pasterstein kertoi Twitterissä, että seuraavana vuorokautena ennätysvauhti jatkui, mutta silloin kuvia otettiin vain tuhat.