Iggy Azalea seksikkäissä bikinikuvissa – rinnat liian suuret bikineihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti on aiemmin paljastanut, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Iggy Azalea on musiikkinsa lisäksi tunnettu todella kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Nyt nainen esitteli jälleen kurvikasta vartaloaan uusissa Instagram-kuvissaan, joissa laulaja poseerasi kameralle uima-altaan laidalla pikkuruisissa bikineissään.

Iggy Azalea poseeraa seksikkäästi bikineissä, joiden yläosa paljastaa osan rinnoista. Bikinit korostavat naisen kurvikasta vartaloa, joka on jo aiemmin herättänyt epäilyksiä siitä, että nainen olisi ottanut täytteitä myös takapuoleensa. Iggy Azalea on kuitenkin edelleen kieltänyt leikkaukset.

🌊

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on