Khloe Kardashian iloitsee laihdutuksestaan – mahtuu taas tavoitefarkkuihinsa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa True Thompsonin Cleveland Clinic -sairaalassa reilu kuukausi sitten. 33-vuotias Khloe esitteli nyt hänen saamiaan tuloksia ahkeran kuntoilurupeaman jälkeen.

Khloe Kardashian on aloittanut kuntoilun vähitellen ja alkanut nyt pääsemään omaan rytmiinsä takaisin. Kardashian aloitti liikkumisen käymällä aluksi vaunulenkeillä Truen kanssa, mutta on nyt siirtynyt myös kuntosaliharjoittelun pariin. Khloe on treenannut viime aikoina ohjaajansa kanssa päivittäin hänen omassa kodissaan sijaitsevassa kuntosalissa.

Khloe Kardashian on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan olevansa innoissaan siitä, että hän mahtuu nyt vanhaan housukokoonsa, jota hän käytti ennen raskautta. Nainen on onnistunut ensimmäistä kertaa raskauden jälkeen sujahtamaan hänen tiukkoihin Good American -denimhousuihinsa, jotka ovat hänen omassa mallistossaan amerikkalaista kokoa neljä.