Hai puri surffilautaa – karut hampaanjäljet todisteena

Ohhoh! · Tim Isokivi

Surffareita ja uimareita saattaa odottaa monilla Australian rannoilla vaarallinen yllätys. Merissä elävien valkohaiden tiedetään toisinaan hyökkäävän ihmisten kimppuun. Nyt eräs New South Walesin Ballinan rannikon tuntumassa surffannut mies on joutunut hain hyökkäyksen kohteeksi.

Miehen onneksi petokala kuitenkin puraisi vain hänen lautaansa. Surffari oli itse luullut jotuuneensa kohtaamisiin kilpikonnan kanssa. Tutkiessaan lautaa hän kuitenkin löysi siitä sojottavan hain hampaan.

Hammas on sittemmin tutkittu viranomaisten toimesta. Sen on ABC-uutisten mukaan todettu kuuluneen valkohaille.

 

Publiée par Richmond Police District sur dimanche 3 juin 2018

Publiée par Richmond Police District sur dimanche 3 juin 2018