Hilaria Baldwin synnytti 3 viikkoa sitten – esitteli nyt kuntoilurutiininsa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkonkari Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin yllättivät viime marraskuussa ilmoittamalla, että he odottavat neljättä yhteistä lasta perheeseensä. Aviopari sai kolme viikkoa sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Romeo Alejandro David.

Synnytyksestä on vasta viikkoja aikaa, mutta 34-vuotias Hilaria Baldwin on kuitenkin alkanut jo kuntoilemaan saadakseen vartalonsa neljännen raskauden jäljiltä kuntoon. Hyvinvoinnin ammattilaisena hän kuitenkin tietää, että hänen tulee ottaa vielä rauhallisesti, mikä käy hyvin ilmi naisen julkaisemista videoista.

Hilaria Baldwin treenaa lähinnä kotonaan ja tekee kevyitä lihaskuntoliikkeitä omalla kehonpainollaan. Nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavalleen lyhyitä videoita kotona tehtävistä treeneistä, että muutkin raskaudesta toipuvat äidit voivat ottaa niistä mallia.

Hän kuitenkin kehottaa jokaista konsultoimaan ensin omalta lääkäriltään sitä milloin treenaaminen on turvallista aloittaa, koska jokaisen naisen keho on erilainen ja tarvitsee eri ajan toipuakseen.

https://www.instagram.com/p/BjvU99KgPD3/?taken-by=hilariabaldwin

https://www.instagram.com/p/Bjr0nfOBZhm/?taken-by=hilariabaldwin

https://www.instagram.com/p/BjgC7UlBbVP/?taken-by=hilariabaldwin

https://www.instagram.com/p/BjcydfNhtVt/?taken-by=hilariabaldwin