Kendall Jenner huippuseksikkäänä – julkaisi viettelevän bikinikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Nyt Kendall Jenner esitteli vartaloaan näyttävässä bikinikuvassa.

Bikini- tai alastonkuvat eivät ole sosiaalisessa mediassa enää harvinainen näky julkkiskaunottarien sivustoilla. Tällä kerralla 22-vuotias Kendall Jenner esitteli näyttävää mallivartaloaan kuvassa, jossa hän ottaa aurinkoa bikineissä koira seuranaan.

Instagramiin julkaistussa kuvassa nainen lepää pyyhkeen päällä kirkkaasti paistavan auringon alla sinipunaisissa bikineissä. Naisen vierellä nähdään myös kaunottaren seurasta nauttiva koira, joka Kendallin mukaan on suloinen, mutta repii tarvittaessa halutulta henkilöltä kasvot irti. Malli julkaisi myös Instagram-tarinassaan näyttävän kuvan, jossa Kendallin rinnat olivat paljaana ja nännejä peitti vain pehmisemojit.

cute but she’ll rip your face off

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Instagram