Rihanna seksikkäänä Ocean’s 8 -elokuvan ensi-illassa – illan erikoisin asuvalinta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryöstöelokuvien klassikosta on tehty uusi versio, jonka tähtikaartissa nähdään pelkkiä naisia. Uusi Ocean’s 8 -elokuva sai ensi-iltansa New Yorkissa, jossa etenkin Rihannan kimalteleva asu kiinnitti monien huomion.

Elokuvan maailman ensi-iltaa juhlittiin tiistaina New Yorkissa Alice Tully Hall -teatterissa, jonne myös elokuvassa esiintyvä Rihanna saapui upea metallinhohtoinen iltamekko yllään. Mekko koostui useista kerroksista ja röyhelöistä, ja nainen oli korostanut metallista sävyä vielä saman värisellä huulipunallakin.

Ocean’s 8 -elokuvan päärooleissa nähdään Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson, ja räppärinä ja televisiokasvona parhaiten tunnettu Awkwafina. Elokuvan tuottajana toimii Ocean’s Eleven -ohjaaja Steve Soderbergh.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News