Tästäkään syystä auton konepellillä ei kannata matkustaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan liikenteessä joutuu todistamaan mitä erikoisempia tapoja matkustaa tai vaarantaa liikennettä. Moni hurjapää päättää pelleillä oman kulkuneuvonsa kanssa keskellä muuta liikennettä, mikä ei yleensä päätykään hyvin.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kaksi miestä matkustavat auton kyydissä istumalla kuitenkin sen ulkopuolella. Miehet ovat ottaneet itselleen mukavat asennot auton konepelliltä, jonka päällä he näyttävät istuvan melko rennosti puhelimiaan selaillen.

Kun auto alkaa hidastamaan vauhtiaan ja jarruttamaan, puhelinta selannut mies putoaa kyydistä pois. Miehen matka on jatkunut yhä samalla nopeudella, minkä vuoksi hän alkoikin heti liukumaan konepelliltä alas kun auto hidasti vauhtiaan. Toinen miehistä ymmärsi ilmeisesti pitää autosta kiinni, koska hän näyttää pysyneen auton päällä kuin liimattuna.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.