Vauvan ensimmäinen sana tallentui videolle: ”Taco!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty todella hämmästyttäviä tapauksia, joissa pienet vauvat ovat yllättäneet vanhempansa toistamalla jonkin sanan heidän perässään. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kolmen kuukauden ikäinen vauva toistaa isoisänsä sanoman sanan.

Perheenäiti on kuvannut uusimmasta tulokkaastaan Jamesista videon, jossa hän yrittää vanhempiensa kanssa saada pikkuista puhumaan. He yrittävät saada vauvaa sanomaan kameran kuvatessa ensimmäistä sanaansa ja toistavat pikkuiselle sanoja äiti ja maito.

Lopulta isoisä keksii toistaa Jamesille sanaa taco. Sana saa heti vauvan hymyilemään ja selvästi miettimään sitä miten hauskalta kuulostava sana oikein muodostetaan. Pienen hetken kuluttua vauvan silmät kirkastuvat ja hänen suustaan kuuluu sana: ”Taco”.