Aikamatkaaja läpäisi valheenpaljastuskokeen – matkusti sittenkin vuodesta 6491?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

ApexTV-niminen Youtube-kanava on toteuttanut valheenpaljastustestin miehelle, joka väittää olevansa aikamatkaaja vuodelta 6491. James Oliver -niminen mies on kertonut jääneensä nykyiseen aikaan jumiin aikakoneen mentyä rikki.

James Oliver -nimisen miehen tarina on lyönyt ihmisiä ällikältä, sillä hänen väitetään läpäisseen valheenpaljastustestin aikamatkaamisesta jutellessaan. Oliver kertoo, että tulevaisuuden maapallon vuodet ovat nykyistä pitempiä, koska planeetta sijaitsee nykyistä kauempana auringosta.

Hänen mukaansa lahjakkaat matemaatikot osaavat kuitenkin laskea vuodenkierrot eri sivilisaatioihin nähden, jolloin myös aikamatkustus on mahdollista. James Oliver väittää olevansa ulkoavaruudesta kotoisin, vaikka hän puhuukin tuikitavallista englantia. Miehen mukaan ihmiskunta tulee taistelemaan alienien kanssa.

Lisäksi tulevaisuudessa löydetään lisää eri lajeja uusilta planeetoilta. Miehen mukaan ihmiskuntaa älykkäämpiä kansakuntia on olemassa, jonka ansiosta eri planeettojen välinen rauha on mahdollista muodostaa. Hänen mukaansa kaikilla tulee olemaan tulevaisuudessa oma henkilökohtainen keinoälyllä varustettu assistentti nimeltään Siri.