Avril Lavigne pokasi miljardöörin pojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nainen on työstänyt uutta albumia julkaistavaksi. Nyt neitokainen on yhdistetty romanttisessa mielessä teksasilaiseen miljardööri Phillip Sarofimiin. Kaksikon seurustelu on vasta alussa.

Kanadalaissyntyinen rokkaritypy Avril Lavigne on työstänyt Teksasissa uutta musiikkia. Samalla nainen on aloittanut mijardööri Fayez Sarofimin pojan, Phillip Sarofimin tapailemisen. Kaksikko tapasi yhteisten ystävien kautta illalliskutsuilla. He ovat myös kyläilleet aktiivisesti toistensa luona Los Angelesissa, E! News uutisoi.

Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia suhteessaan. Heidän nähtiin hiljattain kulkemassa käsi kädessä losangelesilaisessa supermartketissa. Avril Lavigne oli taannoin naimisissa Nickelback-laulaja Chad Kroegerin kanssa kaksi vuotta. Lavignen mukaan pariskunta kasvoi erilleen, eikä eroon liittynyt draamaa.

Cheers bitches! Getting hair did and photoshoot ready

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on