Meghan Markle upea näky! Esiintyi nyt ensikerran palatsin parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinssi Harryn kanssa äskettäin avioitunut yhdysvaltalainen näyttelijätär Meghan Markle on nykyisin miljoonien ihailema roolimalli, sillä hän teki miljoonien tyttöjen prinsessaunelmista omalla kohdallaan totta. Parhaillaan Meghan totuttelee kuninkaalliseen elämään ja edustamiseen.

Viikonloppuna Harry ja Meghan kuvattiin ensimmäisen kerran avioparina Buckinghamin palatsin parvekkeella, jossa he olivat juhlistamassa Kuningatar Elisabetin 92-vuotissyntymäpäivää. Markle edusti

Taannoin Meghanin nuoruuskuvat paljastivat, että hän vieraili teini-ikäisenä Buckinghamin palatsin edustalla. Tuskin hän olisi voinut tuolloin uskoa, että tulisi olemaan vielä jonain päivänä osa Britannian kuninkaallista perhettä ja että hänen tuleva aviomiehensä oli mahdollisesti samaan aikaan palatsin sisäpuolella.

Splash
Splash
Splash
Splash