Tulva aiheutti karmaisevan näyn – ruumisarkut paljastuivat hautausmaalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonto on näyttänyt viime vuosien aikana eri puolilla maailmaa esimerkkejä voimistaan erilaisten tuhoisien myrskyjen muodossa. Nyt hautausmaalla nähtiin karmiva näky, kun tulva huuhtoi maan alla olevat arkut esiin.

Vuorokausia kestäneet rankkasateet saavat aina kaupunkien kadut lainehtimaan vedestä. Tällä kerralla tulvan seurauksena Michiganin Cass Countyssa sijaitsevalla hautausmaalla arkut alkoivat tulemaan esiin veden huuhtoessa maata niiden ympäriltä pois.

YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten vesi valuu tieltä hautausmaalle. Tulvan vesimassa on saanut maan pehmenemään ja vyörymään pois arkkujen ympäriltä. Näky on ollut varmasti todella surullinen etenkin omaisille.