Antti Tuiskulta hervoton kuva – pikkutuhmaa hauskanpitoa paidattomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku tunnetaan hauskanpitoa rakastavana välittömänä miehenä, joka uskaltaa heittäytyä. Nyt hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemansa valokuva vahvistaa asian hauskalla tavalla. Tuisku nähdään siinä nimittäin irrottelemassa hauskalla tavalla.

Kuvassa ilman paitaa poseeraava Antti Tuisku pelleilee omakotitalon katolla ruiskuttaen vettä korkeassa kaaressa jalkovälissään olevasta puutarhaletkusta.

Kumipuku-singlen äskettäin julkaissut Antti Tuisku on keskittynyt viime aikoina aktiivisesti myös urheiluun, sillä äskettäin hän alitti oman ennätyksensä Helsingin puolimaratonilla juosten sen aikaan 1:33:57.

Vesisotaa talon katolla. Miksi ei?😎🌞🤪 @hetaahelmi @kalle.immonen

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on