Lesbopari suuteli Uber-taksissa – kuski reaktiosta nousi someraivo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taksimaailman mullistanut Uber tekee parhaillaan paluuta Suomeen lakiteknisistä seikoista johtuneen tauon jälkeen. Uberin paluu on varmasti monien mieleen, sillä se on yksi maailman suosituimmista taksipalveluista. Nyt Yhdysvaltojen New Yorkissa yhtiön taksissa on tapahtunut kummia.

Kaksi vuotta seurustellut lesbopari, 24-vuotias Emma Pichl ja 26-vuotias Alex Iovine, olivat matkustamassa Uberissa keskellä päivää, kun he suutelivat toisiaan takapenkillä. Kuljettaja näki mitä taksissa tapahtui ja pysäytti autonsa välittömästi tien sivuun. Kuljettaja nousi autosta ja ilmoitti naisille, että heidän käyttäytymisensä oli laitonta.

New York Post pyysi kommenttia tapaukseen Uberin johtajalta Dara Khosrowshahilta, joka ilmoitti, ettei tuollainen käytös sovi yhtiön kuljettajalle. Kuljettaja ei ole enää yhtiön listoilla ja toimitusjohtajan mukaan vastaavia välikohtauksia pyritään jatkossa estämään jo ennakkoon. Uber tutkii tapauksen taustoja.