Äijäenergiaa riittämiin – perheessä on 14 poikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Michiganissa asuva Schwandtin perhe on päässyt aikojen saatossa useasti lehtien ja uutissivustojen otsikoihin. Syynä on suurperheen runsas lapsimäärä sekä se, että jokainen jälkikasvun edustaja on sukupuoleltaan poika.

Associated Pressin haastattelemat Jay ja Kateri Schwandt ovat onnellisia ja ylpeitä jokaisesta lapsestaan, vaikka heidän kaikkien sukupuoli onkin poika. Schwandtien 14 poikaa ovat herättäneet runsaasti mediahuomiota, sillä kyseessä on uniikki perhekunta. Samalla vanhemmat ovat joutuneet kohtaamaan arvostelua ja saaneet epäilyjä osakseen.

Perhe-elämä on vauhdikasta, mutta onnellista. Jay Schwandt sanoo, että vaikka heidän äijäfarminsa aiheuttaa runsaasti ääntä ja sotkua, ovat he iloinen ja toimiva perheyhteisö. Perheeseen on kuitenkin luvassa piakkoin lisää vauvoja, sillä Jay ja Kateri Schwandt saavat ensimmäisen lapsenlapsensa. Tuleva pienokainen on tyttö.