Maailman pisin poliisi on tässä – mittaa lähes 230 senttiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intian Punjabissa liikennepoliisina työskentelevä Jagdeep Singh herättää auktoriteettia kaikkialla. Syynä on miehen harvinaisen pitkä olemus, sillä poliisilla on mittaa huimat 228,6 senttimetriä. Hän saattaa olla jopa koko maailman pisin poliisi.

Barcroft TV on käynyt kuvaamassa intialaisen metriheikin työpäivää. Intian, ellei koko maailman, pisin poliisi on työskennellyt viranomaistehtävissä 18 vuoden ajan. Hänen massiivisesta koosta on kuitenkin koitunut erikoisjärjestelyitä poliisiasemalle, sillä miehen vaatteet pitää tilata räätäleiltä erikseen. Jagdeep Singhille ei löydy virka-asua tai univormua valmiina.

Pitkän koon lisäksi miehen massa syntyy 190 kilogramman painosta. Suuri koko rajoittaa hänen elämäänsä, sillä miehellä on vaikeuksia mahtua tavallisiin tilanteisiin, kuten kylpyhuoneisiin tai julkisiin liikennevälineisiin. Karskin kokoinen poliisimies saa kotikaupungissaan julkkisten kohtelun.