Emily paljasti bikinipeppunsa – kylpyhuonekuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Nainen on alkanut myös itse suunnittelemaan uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-nimisen vaatemerkkinsä alla.

Nyt Emily on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän poseeraa kylpyhuoneessa niukassa uimapuvussa lähes paljas takapuoli kameraan päin.

27-vuotias Emily Ratajkowski on ollut viime päivinä otsikoissa julkaistuaan sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän näyttää todella laihalta. Fanit huolestuivat kuvasta ja ryhtyivät epäilemään supermallin mahdollista syömishäiriötä. Hän on aina ollut hyvin hoikkavartaloinen, mutta kohutussa kuvassa hän näyttää monien mielestä huomattavasti laihemmalta kuin aikaisemmin.

💙 @inamorataswim 📸 @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Still in Paris 📷 @emmajademorrison

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Versace Versace Versace

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on