Kendall Jenner ei halua vakavaa suhdetta – haluaa vain pitää hauskaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin Victoria’s Secretin mallina työskennelleen Kendall Jennerin iskeneen komean australialaissyntyisen koripalloilija Ben Simmonsin. Mies seurusteli ilmeisesti vielä Tinashe-nimisen laulajan kanssa aloitettuaan suhteen Kendall Jenneriin, ja nyt kaksikon välinen pikaromanssi onkin jo päättynyt.

22-vuotias huippumalli vaihtoi koripalloilijatähden nopeasti uuteen komistukseen, ja Kendall Jenner nähtiinkin jo maanantaina 18-vuotiaan Anwar Hadidin syleilyssä CFDA-gaalan jatkoilla. Jenner on kuitenkin nyt Cosmopolitan-lehden mukaan kertonut, että hän ei halua mitään vakavaa Hadidin kanssa.

Mallina toimiva komistus Anwar Hadid on Kendall Jennerille jo entuudestaan hyvin tuttu. Anwar on mallisiskostensa Bellan ja Gigin pikkuveli, minkä vuoksi myös Kendall on tuntenut hänet jo pitkään. Jenner ja Hadid ovat kumpikin hiljattain eronneet, minkä vuoksi he haluavatkin tällä hetkellä vain pitää hauskaa. Kumpikaan ei ole vielä valmis vakavaan suhteeseen, mutta he olivat vain antautuneet hetken vietäväksi toistensa seurassa.

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

❤️❤️❤️

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on