Tältä Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytär näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja kiireinen bisnesnainen Kim Kardashian palkittiin juuri vuoden muotivaikuttajana CFDA Fashion Award -palkintogaalassa. Nainen on myös perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut yhdessä räppärimiehensä Kanye Westin kanssa.

Kerroimme aiemmin tänään miten Kim Kardashian julkaisi Instagramissa suloisen kuvan, jossa hän hassuttelee sängyssä kolmen lapsensa kanssa. Nyt paparazzit ovat ikuistaneet perheen vanhemmat kaupungilla yhdessä tyttärensä North Westin kanssa. Välillä isä innostui kantamaan tytärtään sylissään.

Kim Kardashian on aiemmin avautunut blogissaan siitä miten hän pystyy pitämään kolmen pienen lapsensa kanssa minimalistisen ja hyvin valkoisen kotinsa puhtaana. Salaisuus piilee lasten omassa leikkihuoneessa, joissa lapsilla on lupa sotkea ja juosta niin paljon kuin he haluavat. Muualla talossa leikkiminen on kiellettyä.

Splash
Splash
Splash
Splash