Vuoristoradan vaunu putosi raiteiltaan – kaksi kriittisessä tilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huvipuistojen turvallisuuteen on viime vuosina kiinnitetty aikaisempaa enemmän huomiota, kun niiden laitteissa on sattunut useita ikäviä onnettomuuksia. Tuorein niistä tapahtui Yhdysvalloissa Daytona Beachin huvipuistossa, jossa vuoristoradan vaunu putosi jostain syystä raiteiltaan.

Onnettomuudessa kaksi vuoristoradan matkustajaa putosi peräti 10 metrin korkeudelta maahan. Vuoristoradan vaunu jäi roikkumaan rakenteiden sekaan, ja palokunta joutui pelastamaan sinne jääneet useat matkustajat mittavassa operaatiossa.

Kyseinen Sandblaster-niminen vuoristorata on rakennettu jo 40 vuotta sitten. Pudonneen vaunun lisäksi kaksi muuta vaunua jumiutui raiteille, mutta ne pysyivät kuitenkin kiinni vuoristoradassa. Kaksi maahan pudonnutta matkustajaa on kriittisessä tilassa sairaalassa. Kuusi muuta matkustajaa kuljetettiin niin ikään sairaalahoitoon.

Splash
Splash
Splash