Asuntolaiva alkoi upota – miehet eivät hylänneet laivaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veneilijöiden ja merillä matkustavien yksi pahimmista peloista on varmasti se, että alus alkaisi täyttymään vedellä ja se uppoaisi. Näin oli käydä eräälle asuntolaivalle, joka saatiin kuitenkin pelastettua neuvokkaan kapteenin toimesta.

Jimmy Rex on kuvannut videolle hurjan tilanteen, kun heidän suurehko asuntonakin toimiva laiva alkoi selittämättömästä syystä täyttymään vedellä. Miehet seilasivat aluksellaan Utahissa Lake Powellin alueella, kun vesi oli alkanut vuotamaan jostain laivan alimpiin kerroksiin ja lopulta myös kannelle.

YouTube-videolla nähdään miten kapteenina toimiva mies jatkaa merivedestä täyttyvän aluksen ohjaamista tyynen rauhallisesti. Kukaan ei loukkaantunut, ja neuvokkaan ja rauhallisen seurueen ansiosta laiva saatiinkin juuri ja juuri ohjattua rantaan ennen kuin se olisi uponnut meren pohjaan.