Eliittiparittaja naittaa rikkaita ja kuuluisia – palkkiot päätähuimaavia

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Eliittipiireissä parinmuodostajan työskentelevä Taylor Francois-Bodine asuu Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:ssä. Nainen työskenteli aiemmin yksityisen senaattorin palveluksessa, mutta huomasi muodostaneen pariskuntia työkavereistaan. Hän päätti laajentaa toimintaa bisnekseksi.

Menestyneiden ihmisten treffipalvelua emännöivä Francois-Bodine saattaa yhteen henkilöitä, jotka eivät voi etsiä seuraa tavallisista treffipalveluista. Asiakkaille toteutetaan stailaus ja annetaan tyylivinkkejä, jonka jälkeen heidät valokuvataan potentiaalisen kumppanin nähtäväksi. Eliittideittipalvelun minimipalkkio on 30.000 dollaria.

Mitä enemmän asiakas on valmis maksamaan, sitä enemmän hänelle voidaan räätälöidä palvelua ja tehdä esityötä ehdokkaista. Francois-Bodine sanoo, että hänellä ei ole yli kymmentä asiakasta kerrallaan, jotta voi keskittyä tarpeeksi hyvin jokaiseen henkilöön kerrallaan. Noin 85-90 prosenttia asiakkaista löytää rakkauden rikkaiden treffipalvelun kautta.