Irina jätti paidan kotiin – miesten katseet nauliintuivat kaula-aukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä todella näyttävän pariskunnan. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Viime aikoina Irina on edustanut harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Irina Shayk kuitenkin kuvattiin Italian Milanossa, jossa hän oli vierailemassa Milanon muotiviikoilla. Supermalli kuvattiin, kun hän oli saapumassa iltajuhliin. Shaykillä oli yllään musta jakkutakki, jonka antava kaula-aukko paljasti, ettei hänellä ollut mitään takin alla.

Irina Shayk nähtiin taannoin kurvikkaana Intimissimin uuden malliston mainoskuvissa. Hän poseerasi harmaata taustakangasta vasten ja makoilee kauniina ruskealla nahkasohvalla. Tänä vuonna Shaykillä tulee täyteen kymmenen vuotta alusvaatemerkin mainoskasvona.

Splash
Splash
Splash
Splash