Pokemon Go saa kaivatun ominaisuuden – hahmojen vaihto mahdolliseksi!

Digi Pelit · Tim Isokivi

Vaikka Pokemon Gon suosio laantui nopeasti valtavan alkuinnostuksen jälkeen, löytyy siltä edelleen runsaslukuinen ja vannoutunut pelaajakuntansa varsinkin lasten keskuudessa. Nyt mobiilipeli on saamassa odotetun ominaisuuden.

Pokemon Gon luonut Niantic-yhtiö paljasti E3-messuilla pelin saavan uuden vaihto- ja ystäväjärjestelmän. Sen myötä pelaajat voivat vaihtaa keräämiään Pokemoneja muiden pelaajien kanssa.

Vaihtoa varten kummankin pelaajan täytyy olla vähintään tasolla 10 ja vähintään sadan metrin päässä toisissaan. Lisäksi heidän täytyy Eurogamer-sivuston mukaan lisätä toisensa pelin uudelle kaverilistalle.

Vaihtojärjestelmää on toivottu Pokemon Go -peliin jo kauan aikaa. Sujuvan järjestelmän kehitteleminen on kuitenkin osoittautunut haasteeksi Nianticille. Pokemonien vaihtamisen on nimittäin pelätty helpottavan peliä liikaa.