Vanhemmat järjestivät pojilleen aarrejahdin – ihana yllätys aarrearkusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ihania videoita lasten reaktioista kun he saavat yllätyksenä lahjaksi koiranpennun. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa vanhemmat yllättävät lapsensa suloisella mäyräkoiran pennulla.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kolme veljestä pääsevät osallistumaan melko ikimuistoiselle aarrejahdille. Vanhemmat ovat taiteilleet lapsiaan varten hauskan aarrekartan, jota seuraamalla lapset saavat pieniä vihjeitä reitin päässä odottavasta aarteesta.

Toiseksi viimeinen etappi vie pojat lahjapaketin luo. Lahjan sisältä paljastuu koiran valjaat, mikä saakin pikkupojat jo arvaamaan mikä aarre on. Kun he pääsevät viimeisen etapin luo, he löytävät isänsä lattialta pieni aarrearkku sylissään. Aarrearkun sisältä paljastuu pieni mäyräkoiran pentu, joka sulattaa heti lasten sydämet.