Exiä rannalla -sarjan Sofie bikineissä – kurvitar näytti miten palloa käsitellään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin nähty realitysarja Exiä rannalla on saanut suosiota myös monissa muissa maissa, ja eräs sarjasta tunnetuksi tullut kurvikas kaunotar on Sofia Filipe. Ohjelman jälkeen hän kertoi sen pelastaneen elämänsä, koska oli elämänsä aallonpohjassa ihmissuhteensa kariutumisen takia.

Nyt Sofia Filipe nähdään poseeraamassa rannalla jalkapallon MM-kisojen tunnelmissa, sillä muodokas realitytähti kuvattiin Espanjassa potkimassa vaaleanpunaista kumipalloa. Pääosaan nousi kuitenkin pallon sijaan Filipen upea bikinivartalo. Parhaillaan hän yrittää saada jalansijaa julkisuudessa, jotta voisi näkyä jatkossakin viihdelehtien sivuilla. Aika näyttää onnistuuko Sofia tavoitteessaan.

Splash
Splash
Splash
Splash