Ujo 13-vuotias tyttö nousi Talent-esiintymislavalle – sitten jokaisen leuka loksahti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

America’s Got Talent -ohjelman tuomarit ovat tottuneet näkemään ja kuulemaan mitä erikoisempia esityksiä, joiden aikana ihmiset esittelevät omia erityisiä taitojaan. Tällä kerralla nuori 13-vuotias tyttö onnistui kuitenkin yllättämään sekä tuomarit että paikalla olleen studioyleisön.

Courtney Hadwin rakastaa laulamista ja uskaltaitui nyt esittelemään laulutaitojaan myös America’s Got Talent -ohjelmassa. Tyttö vaikutti aluksi todella ujolta, mutta kun musiikki alkoi soimaan ja hän pääsi laulamaan tytöstä kuoriutui nuori Janis Joplin.

Courtney Hadwin pääsi upealla koe-esiintymisellään suoraan livelähetyksiin muiden esiintyjien ohi tuomari Howie Mandelin painaessa kultaista summeria. Esitys on villinnyt ihmiset myös sosiaalisessa mediassa, ja videota onkin jaettu Facebookissa jo yli 1,3 miljoonaa kertaa.

Courtney Hadwin – America's Got Talent

You won't believe your ears or eyes.See why Howie Mandel called Courtney Hadwin the next Janis Joplin.

Publiée par America's Got Talent sur mardi 12 juin 2018