Burger King kehotti tekemään lapsen MM-futarin kanssa – lupasi ilmaisia Whoppereita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän Burger King on pahoitellut someraivon synnyttänyttä mainoskampanjaansa. Siinä jalkapalloilijan kanssa lapsen hankkiville luvattiin rahaa ja ilmaisia hampurilaisia.

Mainoskampanjassa naisia kehotettiin hankkiutumaan raskaaksi kenen tahansa käynnissä olevissa MM-kilpailuissa pelaavan jalkapalloilijan kanssa. Palkinnoksi teosta luvattiin ilmaiset Whopper-hampurilaiset loppuelämäksi ja kolme miljoonaa ruplaa, eli noin 40.000 euroa rahaa.

– Näillä tytöillä on mahdollisuus saada parhaat jalkapallogeenit, ja heidän ansiostaan Venäjän maajoukkue tulee olemaan menestyksekäs useiden sukupolvien ajan, mainoksessa hehkutettiin Deadspin-sivuston mukaan.

Kampanja herätti runsaasti negatiivista huomiota paikallisessa sosiaalisessa mediassa. Mainoskampanja on sittemmin keskeytetty ja Venäjän Burger King on pyytänyt tapausta anteeksi verkossa.