Mies väitti olevansa Marokon pääministeri – sai pöydän täyteen varatusta ravintolasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus täysin epäuskottavilta vaikuttavat valheet voivat viedä yllättävänkin pitkälle. Erään newyorkilaismiehen tapauksessa se toi hänelle pöydän täyteen varatusta ravintolasta.

Twitter-käyttäjä Ihabin mukaan hänen isänsä oli yrittänyt varata pöytää paikallisesta arvostetusta ravintolasta. Ravintola oli täyteen buukattu, mutta isä ei luovuttanut helpolla. Hän soitti uudelleen, ja väitti olevansa Marokon pääministeri.

Yllättäen valhe tehosi. Mies sai poikansa kanssa ravintolan parhaan pöydän. Kokki pyysi häntä jopa antamaan nimikirjoituksensa lautaseen.

Twitter-käyttäjät epäilivät Ihabin isän väittäneen olevansa Marokon entinen pääministeri, vuoteen 2017 virassa ollut Abdelilah Benkirane. Ihabin twiiteistä tuli nopeasti viraalihitti. Toiset pitivät tempausta nerona, toiset taas epäilivät hänen isänsä syyllistyneen jopa petokseen.