Samulin Edelmannin ja Olavi Uusivirran bromance – pusukuva nettiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pride-kuukausi on saanut myös suomalaiset julkkikset revittelemään rajoja sosiaalisen median päivityksissä. Nyt muusikko Olavi Uusivirta antaa mojovan pusun Viulisti-elokuvassa kanssaan näyttelevälle Samuli Edelmannille. Kuva on julkaistu Instagramissa.

Olavi Uusivirta on julkaissut Kööpenhaminan Grand Teatretissa otetun valokuvasarjan Instagramissa. Viulisti-elokuvan punaisen maton näytöksessä otetuissa valokuvissa nähdään ohjaajien, käsikirjoittajien ja näyttelijöiden välisiä suudelmia. Onnistunein otos lienee Olavi Uusivirran ja Samuli Edelmannin herkkä ja törröhuulinen muiskaus.

Rakkaustarinasta kertova Viulisti-elokuva sai ensi-iltansa tänä vuonna tammikuussa. Elokuvassa on Uusivirran ja Edelmannin lisäksi pääosissa Matleena Kuusniemi ja tanskalainen Silta-sarjasta tuttu Kim Bodnia.

https://www.instagram.com/p/BkQ6AqrFoX8/?taken-by=olaviuusivirta