Nörtit ovat nyt kuuminta hottia – naiset haluavat rinnalleen teknologiakundin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tietokonemuistin kehittämiseen erikoistunut teknologia-alan yritys Cruicial on selvittänyt tietotekniikka-asiantuntijoiden markkina-arvoa treffikentällä. Tulosten perusteella naiset haluavat teknologiasta tietävän miehen, joka hallitsee myös makuuhuoneen eroottisen elämän.

Nyt on nörttien kulta-aika ainakin sinkkukentällä, sillä teknologiakundit ovat halutuimpia treffiseuralaisia. Cruicialin toteuttaman kyselyn mukaan peräti 56 prosenttia brittinaisista arvostaa, jos heidän deittinsä sukkuloi sujuvasti tietokonemaailmassa. Samaan aikaan he haluavat, että nörttirakas osaa hoidella asiat sänkypuuhissa, Femail First raportoi.

Teknologia-alalla olevat miehet ovat myös naisten vanhempien mukaan ihanteellisia kumppaniehdokkaita. Tietokoneasiantuntijoista tulee helposti uuden tyttöystävän kautta koko suvun yhteinen ATK-tuki, mutta auttaminen kannattaa. Samalla voi saada rinnalleen aidon rakkauden unelmiensa naisesta.