Pikkukoira yritti paimentaa lampaita – osat vaihtuivat nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farmilla asuvat koirat alkavat herkästi paimentamaan ja jahtaamaan kaikkea jahdattavissa olevaa. Tällä kerralla Nelson-niminen maatilalla perheensä kanssa asuva koira päästettiin lampaiden kanssa samaan aitaukseen, minkä seurauksena Nelson aloittikin vauhdikkaan hippaleikin.

Pienen Nelson-terrierin omistaja on kuvannut koiraa kiinnostuneena siitä, mitä aitauksessa tulee tapahtumaan Nelsonin päästessä juoksemaan lampaiden sekaan vapaana. Nelson näyttää aluksi lähestyvän lampaita innoissaan ja yrittävän ohjata niitä. Koira huomaa kuitenkin nopeasti haukanneensa liian suuren palan purtavakseen.

Nelson huomaa nopeasti, että sillä ei riitäkään rahkeet suuren lammaslauman ohjaamiseen. Koira kääntyy nopeasti ympäri ja alkaakin juoksemaan lampaita pakoon. Lampaiden paimentamisesta muodostuu tällä tavalla nopeasti hauska hippaleikki kun Nelson juoksee häntä heiluen lampaita pakoon.