Apinat auttoivat pelastamaan kaivoon pudonneen leopardin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Intiassa pulaan joutunut leopardi on saanut apua yllättävältä taholta. Kissapeto onnistuttiin nimittäin pelastamaan osittain apinoiden ansiosta. Sikarissa sijaitsevalla temppelillä vierailleet ihmettelivät alueella elävien apinoiden erikoista käytöstä.

Ne olivat kokoontuneet suurikokoisen kaivon reunalle ja huusivat äänekkäästi tuijotellen sen pohjalle. Pian paikalle saapuneille ihmisille selvisi apinoiden käytöksen syy. Kaivon pohjalle olisi pudonnut leopardi. Kissaeläin onnistuttiin pelastamaan hukkumiselta laskemalla kaivoon tikapuut.

Daily Mail -lehden mukaan leopardi katosi pelastautumisen jälkeen takaisin viidakkoon. Hämmästyttävä tilanne ikuistettiin videoksi, joka lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.