Banaanipuhelin Nokia 8110 tekee paluun – akkukesto jopa 25 päivää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme helmikuussa miten legendaarinen banaanipuhelin Nokia 8110 on tekemässä paluuta uudistettuna 4G-versiona. Nyt on vahvistunut, että laite tulee myyntiin 16. heinäkuuta ja että sen hinta tulee olemaan vaivaiset 79 euroa.

Nokia 8110 on luonnollisesti erittäin riisuttu versio verrattuna nykyisiin älypuhelimiin. Siinä on mukana kalenterisovellus ja yhteystiedot sekä myös Facebook, Google Maps ja matopeli. Lisäksi laite voi jakaa WLAN-yhteyden muille käyttäjille. Puhelimen akkukestoksi luvataan parhaassa tapauksessa jopa 25 päivää, joka on aivan omaa luokkaansa verrattuna kilpailijoihin.

Puhelimessa on kahden megapikselin kamera ja neljä gigatavua tallennustilaa. Alkuperäisen banaanipuhelimen tavoin myös uudessa versiossa puheluun vastataan ja se lopetetaan liukukantta liikuttamalla. Puhelinta on saatavissa keltaisena ja mustana.