Ihmis-Barbie haluaa näyttää muovinukelta – järjetön näky jo nyt!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on 27-vuotias plastiikkakirurgin elävä taidonnäyte. Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi.

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms asuu edelleen isoäitinsä kanssa Berliinissä. Nainen on kuitenkin valoittanut maailmaa sosiaalisen median kautta, koska hänen ulkonäkönsä on keinotekoinen ja tavallisia ihmisiä kiinnostava. Nainen esittelee auliisti ulkoisia avujaan yli 200.000 seuraajalleen.

Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja kolme kertaa rintojen suurennusleikkauksen ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan noin 40.000 euroa. Parisin isoäiti Doris Lemke maksoi aikoinaan ensimmäisen rintojensuurennusleikkauksen, mutta nyt Doris yrittää saada lapsenlastaan lopettamaan itsensä muokkaamisen. Paris vakuuttaa rakastavansa nykyistä elämäänsä.