Jodie Marshin koira yritettiin myrkyttää – testeissä löytyi ikävä yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh on keskittynyt kohuavioeronsa jälkeen pitämään huolta itsestään ja koiristaan. Naisen rakas Rosie-koira oli vähällä kuolla rotanmyrkkyyn.

Jodie Marsh on julkaissut raivoa puhkuvan blogikirjoituksen, jossa hän paljastaa hengestään taistelleen Rosie-koiran saaneen taannoin rotanmyrkkyä. Kyseessä on ammattilaiskäytössä oleva myrkky, joka on kaikista vahvinta ja tappavinta. Malli tietää naapureidensa käyttäneen kyseistä myrkkyä rottaongelmaa hillitäkseen.

Myrkky on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön, koska siitä voi olla vaaraa muille luonnossa ja lemmikkeinä oleville eläimille. Marsh on myös paljastanut löytäneensä kaksi kuolutta rottaa talonsa vieressä kulkeneelta tieltä, joten hän on vakuuttunut myrkyn alkuperästä. Rosien viikkoja jatkunut hoito on edelleen käynnissä.