John Legend paljasti – näin avaat viinipullon ruuvilla ja sytkärillä!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on joutunut kohtaamaan joskus valitettavan tilanteen, jossa tunnelmallinen ilta olisi täydellinen viinilasillisen nauttimiseen, mutta viinipullon avaajaa ei ole löytyä mistään. Tällaisia hetkiä varten on kuitenkin olemassa muutama niksi, joiden avulla viinipullon voi saada avattua ilman oikeanlaista avaajaa.

Ruoalle omistautunut Tastemade-kanava on julkaissut hyödyllisen YouTube-videon, jossa muusikko John Legend esittelee erilaisia tapoja avata viinipullo. Legend testaa videolla suosituimpia verkosta löytyneitä niksejä, joiden avulla viinipullon tulisi aueta ilman avaajaa käden käänteessä.

Ensimmäisenä mies avaa viinipullon ruuvin, ruuvimeisselin ja vasaran avulla. Toisessa niksissä John Legend lämmittää pullon kaulaa liekittimellä. Tähän niksiin voi käyttää myös sytkäriä, joka toimii liekittimen tavoin kuin unelma ja onnistuu avaamaan pullon tuossa tuokiossa. Neljäs videolla esiteltävä keino pullon avaamiseen on painaa korkki kynällä pullon sisälle.