Justin Bieber ja Hailey Baldwin rakastuneempia kuin koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen maaliskuussa. Bieber kuvattiin pian eron jälkeen itkemässä autossaan, minkä jälkeen hän löysi itselleen nopeasti lohtua 22-vuotiaasta mallilupauksesta Baskin Championista.

Nyt Justin Bieber on nähty läheisissä tunnelmissa hänen entisen tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa. Kaksikon uudelleen leiskahtaneesta lemmestä alettiin huhuta vasta reilu viikko sitten, mutta nyt pariskunta on nähty jo suutelemassa julkisilla paikoilla toisiaan.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Kaksikko on nähty yhdessä juhlimassa yökerhossa, treffeillä elokuvateatterissa ja rentoutumassa uima-altaalla. Nyt tuore pariskunta on kuvattu Cosmopolitan-sivuston mukaan Brooklynissa videolle, jossa kaksikko suutelee toisiaan romanttisesti jalkakäytävän kaidetta vasten.