35-vuotias Pakkolunastajat-sarjan tähti löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiokatsojille Pakkolunastajat-realitysarjasta tunnetuksi tullut Carlos Lopez Jr. on kuollut. 35-vuotias realitytähti löydettiin kuolleena kotinsa parvekkeelta Los Angelesissa. Kuolinsyynä oli asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun itsemurha.

Julkaisun tietojen mukaan Lopez jätti jälkeensä itsemurhaviestin. Hän liittyi mukaan realitysarjaan vuonna 2012. Realitysarjan lisäksi Lopez teki näyttelijäuraa myös useissa muissa televisiosarjoissa.

Pakkolunastajat-televisiosarjassa seurataan Kaliforniassa työskenteleviä ihmisiä, jotka takavarikoivat maksamatta jäänyttä omaisuutta, kuten autoja, moottoripyöriä ja veneitä. Sarja on osittain käsikirjoitettu ja dramatisoitu, eli sen tapahtumat ainoastaan perustuvat tositapahtumiin.