Pidätyksestä 25 vuotta – Heidi Fleiss paljasti paljonko Charlie Sheen käytti rahaa ilotyttöihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heidi Fleiss muistetaan Hollywoodin tunnetuimpana parittajana, joka pyöritti menestyksekästä ilotyttörinkiä 90-luvun Los Angelesissa. Hän tienasi parhaimmillaan puoli miljoonaa dollaria viikossa. Maksullisten naisten asiakkaina kävi maailmanluokan vaikuttajia ja julkkiksia – mukana näyttelijä Charlie Sheen.

Hollywood Reporter -lehden haastattelussa käynyt Heidi Fleiss on paljastanut, että 90-luvulla hänen vakioasiakkaanaan ollut Charlie Sheen käytti vuosittain maksullisiin naisiin noin 300.000-400.000 dollaria. Sheen on itse väittänyt summan olleen 60.000 dollaria, mutta Fleissin mukaan summa on ollut kulta-aikoina huomattavasti suurempi.

Nainen kertoo pitävänsä Charlie Sheenista. Sen sijaan seksikohussa ryvettynyttä ohjaaja Harvey Weinsteinia hän pitää vastenmielisenä sikana. Fleiss kuitenkin ihmettelee, miksi osa naisista valittaa miehen käyttäneen heitä hyväkseen jopa kuusi kertaa. Se on hänen mukaansa omituista, koska todennäköisempää on ollut naisen suostumus seksiin tietynlaista etua vastaan.

Heidi Fleissin hulppean rikas elämäntyyli muuttui yhdessä päivässä, kun hän jäi kiinni parittamisesta ja diilaamisesta peitetehtävissä olleelle poliisille. Sittemmin myös nimellä Hollywood Madame tunnettu nainen muutti keskelle autiomaata, Nevadan Pahrumpiin.