Kate Middleton ihastutti halvassa kesämekossa – nyt kaikki haluavat samanlaisen!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi Williamin sekä hänen herttuatarvaimonsa Kate Middletonin perheessä on tällä hetkellä kolme alle viisivuotiasta lasta. Kate nähtiin juuri viikonloppuna ulkoilemassa yhdessä lastensa kanssa, jolloin moni ihastui naisen rentoon tyyliin.

Herttuatar Kate Middleton oli pukeutunut sinivalkoraidalliseen kesämekkoon, jonka moni on tunnistanut olevan Zara-vaatemerkin mallistosta. Naiset ovat näyttäneet ilahtuvan tästä asuvalinnasta, johon myös monilla muilla kuin kuninkaallisilla on varaa.

Raidallinen kesämekko maksaa Zaran verkkosivuilla 49,95 euroa. Cosmopolitan-sivuston mukaan mekon myynti on kasvanut viikonlopun ja Kate Middletonista otettujen paparazzikuvien ilmestyttyä räjähdysmäisesti, mikä ei olekaan mikään ihme nyt kun naiset ovat viimeinkin saaneet tilaisuuden kopioida herttuattaren tyylin.

Zara