Panttilainaamo-realitysarjan tähti Richard Harrison on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokatsojille Panttilainaamo-realitysarjan tähti Richard Harrison on kuollut. Yhdysvaltalainen viihdejulkaisu TMZ kertoo hänen menehtyneen 77-vuotiaana taisteltuaan pitkään Parkinsonin taudin kanssa. Harrison tunnettiin realitysarjasta tutulla lempinimellä The Old Man.

Richard Harrisonin poismenosta kertoi Instagramissa hänen poikansa Rick Harrison, joka julkaisi isästään sosiaalisessa mediassa pitkän muistokirjoituksen, Splash News kertoo. Pojan mukaan isä menehtyi aamulla läheistensä ympäröimänä.

Harrison aloitti pitkän uransa panttilainaamossa perustamalla alan yrityksen Las Vegasiin jo 1980-luvulla yhdessä poikansa kanssa. Myöhemmin televisiotuottajat ilmoittivat haluavansa tehdä yrityksen toiminnasta realitysarjan. Vuonna 2009 alkaneesta ohjelmasarjasta tuli nopeasti kansainvälinen hitti.

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison passed away this morning surrounded by those he loved. He will be tremendously missed by our family, the team at Gold & Silver Pawn and his many fans the world over. He was my hero and I was fortunate to get a very cool ‘Old Man’ as my dad. That I got to share him with so many others and they got to see what a great family man he was is something I am grateful to have experienced with him. He lived a very full life and through the History television show ‘Pawn Stars’ touched the lives of people all over, teaching them the value of loving your family, hard work and humor. We appreciate everyone’s thoughts and prayers and ask that we are provided some privacy at this time.

A post shared by Rick Harrison (@rick_harrison) on