Jymy-yllätys! Cardi B ja Offset olleet lähes vuoden salaa naimisissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettilehdet ovat aika ajoin kirjoitelleet räppäripariskunta Cardi B:n ja Offsetin mahdollisesta avioitumisesta. Muhkeaa vauvamasua kantava nainen on nyt vahvistanut avioparina elämisen todeksi Twitterissä.

– On tilanteita, jotka haluan jakaa koko maailman kanssa, mutta sitten on myös tilanteita, jotka haluaisin pitää yksityisenä. Naimisiin meno oli sellainen asia, Cardi B kertoo Twitteriin julkaistussa muistiinpanossa.

Pian esikoisensa synnyttävä Cardi B kertoo, että meni lapsensa isän ja pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa naimisiin jo viime vuonna syyskuussa. Avioituminen oli hetken päähänpisto, joka toteutettiin ainoastaan yhden serkun läsnäollessa. Cardi B:llä ei ollut morsiuspukuja, meikkiä tai edes sormusta. Tärkeintä oli rakkaus.

– Nyt te kaikki pienet ja äänekkäät paskiaiset voitte lopettaa sanomasta, että lapsemme syntyy avioliiton ulkopuolisena.

😎

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

@rollingstone H O O D L O V E

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on