Diesel ja bensiini menivät sekaisin ABC-asemalla – suuri määrä autoja vaurioitunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bensiinin ja dieselin sekoittuminen on tunnetusti vahingollista autojen moottoreille, ja vahingon sattuessa autolla ei saa jatkaa ajamista ennen polttoaineen vaihtamista. Nyt Sotkamon ABC-asemalla diesel ja bensiini ovat sekoittuneet. Asiasta kertoi S-Market Sotkamo Facebookissa

– Epäilys on että polttoaineet ovat menneet sekaisin säiliöissä. Saimme ensimmäisen tiedon asiasta tänään n. Klo 14 asiakkaan palautteen perusteella ja suljimme automaatin välittömästi, kauppa kirjoitti eilen Facebookissa.

Virhe paljastui, kun useat asiakkaat olivat ilmoittaneet autoissaan ilmenneistä ongelmista tankkauksen jälleen. ABC-asema ryhtyi tutkimaan asiaa ja eilen illalla otetut näytteet vahvistivat polttoainelaatujen joutuneen vääriin tankkeihin ja sitä kautta asiakkaiden autoihin.

ABC pyytää nyt ongelmista kärsiviä asiakkaita ottamaan yhteyttä vahinkojen korjaamiseksi. Facebook-päivityksen kommenttien perusteella ongelmia on mahdollisesti ilmennyt suuressa joukossa autoja, joskaan sosiaalisen median perusteella ei voida tehdä johtopäätöksiä ongelmien todellisesta määrästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.