Heather Locklear kiidätetty taas sairaalaan – hätäpuhelu yliannostuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme juuri miten Dynastia ja Melrose Place -televisiosarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Heather Locklear oli joutua vankilaan vuosiksi viranomaisten väkivaltaisen vastustamisen takia ja miten hän kävi pari päivää sitten uudelleen poliisin ja ensihoitajien kimppuun. Viime yönä hänet kiidätettiin sairaalaan.

Viranomaiset hälytettiin viikonloppuna tähden kotiin, kun vahvasti juopunut entinen tähti aiheutti häiriötä. Poliisin saavuttua paikalle Locklear työnsi poliisia, joka yritti erottaa näyttelijää tämän perheenjäsenistä. Myöhemmin hän potkaisi paikalle hälytettyä ensihoitajaa. Poliisi otti näyttelijän kiinni, mutta vapautti tämän myöhemmin.

Vain muutama tunti putkasta pääsemisen jälkeen Locklearin kotoa soitettiin jälleen hätänumeroon ja näyttelijän ilmoitettiin saaneen yliannostuksen, TMZ uutisoi. Kotiin lähetettiin ambulanssi, joka on nyt kiidättänyt Locklearin sairaalahoitoon toistamiseen 24 tunnin sisällä. Locklearin kerrotaan päättäneen ilmoittautua vapaaehtoisesti hoitoon. Viime viikolla hänet vietiin hoitoon pakolla.