Bam Margera julkaisi kuvia pojastaan – miten söpö!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jouluna isäksi tullut Bam Margera suorittaa parhaillaan ehdonalaistuomiota ja alkoholisteille tarkoitettua parannusohjelmaa rattijuopumuksen takia. Mies on keskittynyt juhlimisen sijaan perhetouhuihin poikansa Phoenix Wolfin ja vaimonsa Nicole Boydin kanssa.

Skeittitähti Bam Margera julkaisi äskettäin Instagramiin suloisen kuvan perheensä kanssa suorittamasta retkestä Pennsylvaniassa sijaitseville Bushkill Falls -vesiputouksille. Margeran puolivuotias poika kulkee mukana kantorepussa isänsä sylissä ulkoilusta nauttien. Potretin perusteella perheonni näyttää kukoistavan, ja mies on julkaissut Instagramiin ahkerasti kuvia jälkikasvustaan.

Bam Margera on monien suomalaisten rocktähtien hyvä ystävä. Mies viettää mielellään aikaan muun muassa HIM-yhtyeen ja The 69 Eyes-yhtyeiden jäsenten kanssa. Hänellä on myös erityislaatuinen suhde entiseen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoyhin, sillä muusikko vihki Margeran vaimoineen avioliittoon.

Bushkill falls

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Rhode Island.

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Phoenixs first baseball game thanks to joe devito rom viva la Bam!

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Phoenix ready to sk8

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on