Makuuhuoneen piiskaleikkien pikaopas – näin pääset alkuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan noin neljäsosa amerikkalaisista fantasioi seksileikeistä, joissa läimitään tai piiskataan. Fifty Shades of Grey -kirjasarja käynnisti taannoin kotirouvien sadomasokistiset seksiseikkailut osaksi tavallisten pariskuntien seksielämää.

Mikäli haluaa harjoittaa kevyttä ja viatonta väkivallan muotoa makuuhuoneessa, tulee asiasta keskustella etukäteen kumppanin kanssa aikuismaisen avoimesti. Suhteessa on oltava tarpeeksi luottamusta, mikäli antaa kumppanin läimäyttää seksin aikana takamukselle.

Piiskaleikit eivät kuitenkaan ole kaikkien pala kakkua, joten siksi siitä ja sen kokeilemisesta on sovittava etukäteen. Kannattaa myös varautua siihen, että oma puoliso ei innostu asiasta ollenkaan tai pitää ideaa jopa vastenmielisenä.

Piiskaleikeistä puhuminen on hyvä aloittaa tilanteessa, jossa ollaan muutenkin pikkutuhmalla tuulella. Kun keskustelun sävy on eroottinen, voi puolisolle esimerkiksi vihjaista pienestä avokämmenellä suoritettavasta läimäisystä pakaralle yhdynnän aikana. On myös eri asia pyytää pientä läpsäisyä kuin raipalla räimimistä, Men’s Health muistuttaa.

Piiskaleikkeihin tutustuminen kannattaa aloittaa rauhallisesti ja pikkuhiljaa. Pienet ja leikkisät taputtelut voivat johdatella lopulta omenanpunaisiin kannikoihin. Isommat läiskinnät on järkevää jättää lähelle orgasmia, jolloin kipukynnys on alempi ja iskuista voi saada yllättävällä tavalla nautintoa. Kannattaa kokeilla myös asiaan tarkoitettuja seksivälineitä. Pääasiallisena tarkoituksena on kuitenkin tuottaa nautintoa, eikä kipua.