Fazerin uutuus! Suklaa ja turkinpippurit yhdistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suklaavalmistaja Fazer on yhdistänyt viime aikoina monia uusia suklaamakuja, joista parhaiksi ovat osoittautuneet popcorn ja taannoin esitelty Domino-keksi. Nyt vuorossa on tanskalainen suomalaisten suosikki Turkinpippuri, eli Tyrkisk Peber.

Stara testasi uutuusherkun ensimmäisten joukossa. Se oli alkumaultaan aivan tavallisen suklainen, sillä turkinpippurien aavistuksen potkaiseva maku tuli pala palalta esiin vasta suklaan sulamisen jälkeen. Efekti oli mielenkiintoinen, eikä välttämättä varsinkaan pohjoismaiden ulkopuolella kovin suosittu. Suomalaiseen makuun se sopii kutenkin hyvin.

Fazerin Tyrkisk Peber -suklaa tulee myyntiin manner-Suomessa ensi syksynä. Siihen saakka sitä saa ostaa muun muassa laivoilta, Finnairin lennoilta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.